Wie ben ik?

Het mooie of misschien juist weer het minst mooie van internet is dat je niet weet wie of wat een bepaalde tekst of afbeelding of wat dan ook heeft geplaatst. Daarom is het wel leuk om mezelf toch een beetje voor te stellen.

Mijn naam is Ria, op het internet ben ik voornamelijk bekend onder de naam Ria-Maria. Ben een vrouw van 49-lentes jong, en heb een zoon van 18 jaar oud. In het dagelijks leven breng ik de post rond als postbezorger bij het meest bekende bedrijf. Naast het werken bij de post heb ik ook nog een vrijwilligersbaantje bij de bibliotheek hier in de stad. Alwaar ik mensen help om met computers te leren omgaan, maar ook probeer om problemen met tablets en smartphones op te lossen.

Mijn droom is echter om met een computer te mogen werken, en dan wel in de zin van webdesign. Ik vind het heerlijk om van niets iets te mogen maken. Zoals dat op het internet gaat. Deze site wil ik daar dan ook voor gaan gebruiken.