Geplaatst in Geen categorie

Mijn vierde cijfer

Mijn vierde cijfer is een 9 geworden. Dit omdat ik functies had geschreven beginnend met een hoofdletter, terwijl dat juist wordt afgeraden. Komt gewoon door het feit dat je zo gewend bent om zinnen met een hoofdletter te beginnen, dat je dat ongezien gewoon maar doet.

Maar goed, hier leer je van. Bij volgende scripts zal ik daar in elk geval goed op gaan letten.

Heb inmiddels ook mijn vijfde uitwerking ingeleverd, en daar uiteraard alle hoofdletters al uit verwijderd. Zo zie je maar dat het toch wel belangrijk is om eerst de correcties te kunnen bekijken voordat je verder gaat met volgende opdrachten. Hoop dat het de komende tijd op die manier ook gaat lopen.

Ondanks dit ietwat lagere cijfer, sta ik nog steeds gemiddeld een 9,8. En al schrijf ik het zelf, vind het niet slecht voor iets wat ik nog nooit heb gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *