Geplaatst in Blogberichten

En weer een mooi cijfer!!

Eindelijk is mijn uitwerking van de derde les voor JavaScript en jQuery een keer nagekeken. Dat heeft me wel weer een telefoontje naar die toko gekost. En als antwoord bij de uitwerking kreeg ik te lezen dat de docent een griepje had gehad.

Ik ga maar niet te ver op dat griepje in, maar denk er wel het mijne van.

Heb weer een 10 weten te behalen. Inmiddels heb ik er dus al 3 te pakken, en daar ben ik best trots op. Ik heb namelijk totaal geen ervaring met programmeren, ben er ook nooit echt mee bezig geweest. Ja, ik heb wel eens een plaatje geplakt in een script van een ander, en ik heb wel eens een achtergrondmuziekje erin veranderd, maar dan hield het wel op. Me er echt in verdiept, had ik nooit.

Maar ik kan het dus duidelijk wel. Drie tienen op een rij, vind ik toch wel heel leuk om te zien. Ga mijn best doen om van de 14 lessen, er op zijn minst 14 met een tien te gaan verkrijgen. Of dat gaat lukken, is uiteraard een tweede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *