Geplaatst in Blogberichten

En weer een mooi cijfer!!

Eindelijk is mijn uitwerking van de derde les voor JavaScript en jQuery een keer nagekeken. Dat heeft me wel weer een telefoontje naar die toko gekost. En als antwoord bij de uitwerking kreeg ik te lezen dat de docent een griepje had gehad.

Ik ga maar niet te ver op dat griepje in, maar denk er wel het mijne van.

Heb weer een 10 weten te behalen. Inmiddels heb ik er dus al 3 te pakken, en daar ben ik best trots op. Ik heb namelijk totaal geen ervaring met programmeren, ben er ook nooit echt mee bezig geweest. Ja, ik heb wel eens een plaatje geplakt in een script van een ander, en ik heb wel eens een achtergrondmuziekje erin veranderd, maar dan hield het wel op. Me er echt in verdiept, had ik nooit.

Maar ik kan het dus duidelijk wel. Drie tienen op een rij, vind ik toch wel heel leuk om te zien. Ga mijn best doen om van de 14 lessen, er op zijn minst 14 met een tien te gaan verkrijgen. Of dat gaat lukken, is uiteraard een tweede.

2 gedachten over “En weer een mooi cijfer!!

 1. Hallo Ria,
  fijn te horen dat er ook iemand is die precies dezelfde opleiding doet als die ik nu doe, nl. JavaScript en jQuery.
  Heb hiervoor webdesign gedaan bij de NHA en geslaagd met 96%, maar dit is toch wel wat anders hoor pfff.
  Zou ik als ik vragen zou hebben, bij u terecht kunnen voor een beetje uitleg? Want vind het wel jammer bij NHA dat je pas bij je huiswerk vragen kunt stellen en niet via mail voordien.
  Hoop eens een keer wat te horen hoe het gaat in website world 🙂

  mvg

  Ron

  1. Hallo Ron,

   Bedankt voor je reactie.

   Ik ben helaas niet veel verder gekomen met de cursus JavaScript en jQuery. Ook ik vond het heel vervelend dat ik geen vragen kon stellen. En wanneer je de les eenmaal ingeleverd hebt, en niet helemaal goed hebt gedaan, heb je eigenlijk geen kans meer om het te verbeteren en er dus van te leren.
   Daarnaast duurde het op een gegeven moment -naar mijn idee- te lang eer mijn werk nagekeken werd. Bedoel als ik een vraag stel of iets inlever, wil ik wel op korte termijn antwoord of resultaat zien, en niet pas twee weken later. Ik begrijp echt wel dat de docenten ook een ander leven hebben, maar dat heb ik eveneens. Er zit helaas op deze manier geen voortgang in zo’n cursus.

   Toch lijkt het me nog steeds heel erg leuk om het wel te mogen leren hoe het allemaal werkt. Wie weet ga ik in de nabije toekomst met het cursusmateriaal nog eens een poging wagen. Dan maar de antwoorden op mijn vragen zien te vinden op internet. Of het eens samen met een ander kunnen doen, want een ieder leest zo’n cursustekst toch weer op een hele andere manier dan dat jezelf zou doen.

   Met vriendelijke groet,
   Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *