Geplaatst in Blogberichten

En maar wachten!!!!

Het is toch wel jammer dat ik telkens maar moet wachten tot er eindelijk eens wordt nagekeken bij die cursus over JavaScript die ik nu volg. Op mijn vraag die ik daarover had gesteld, kreeg ik als antwoord terug dat er alleen op maandag werd nagekeken. Volgens de gegevens bij het inschrijven heeft een docent 4 dagen de tijd om na te kijken. Dus er klopt al iets niet dat er wordt geschreven dat er maar 1 x per 7 dagen wordt nagekeken.

Goed, ik heb er op zich nog niet zo’n probleem mee dat het 1 x per 7 dagen wordt gedaan. Maar wanneer ik toch op zondag 28 juli jl. iets inlever, dan verwacht ik toch op maandag 29 juli een antwoord terug. Maar nee, dat heb ik niet gehad.

Inmiddels zijn we al weer een maandag verder, en helaas heb ik ook vandaag niets terug mogen ontvangen over of ik mijn werk correct had ingeleverd. Ik denk dat ik er van de week maar eens gewoon er achteraan ga bellen, want dit is niet leuk meer.

Bedoel heb een cursus genomen zodat ik niet alleen met de leerstof aan de slag hoef. Ik wilde iets of iemand hebben waar ik eventueel vragen aan kon stellen als ik dat nodig vond. Het kost me nu alleen maar genoeg geld en ik krijg er eigenlijk nu niets voor terug. Ik wil juist verder met de leerstof, nu sta ik eigenlijk stil. En dat is gewoon weer heel erg jammer.

Ik ga wel door met de lessen hoor, daar niet van. Maar les 3 moet nog nagekeken worden, en ik heb les 5 inmiddels al af. Wil eigenlijk niet eerder mijn uitgewerkte lessen inleveren, totdat ik de op- en aanmerkingen heb kunnen lezen op les 3. Wie weet heb ik daar wat fout gedaan, waardoor ik nu met die fout in mijn hoofd blijf verder gaan. Dat kan niet de bedoeling van een cursus zijn. Tenminste dat lijkt mij.

Volgens mij gaat het op zich wel goed. Alle script-jes die ik tot nu toe heb moeten schrijven, met verschillende lussen en dergelijke. Werken allemaal. En het zet mij er ook toe om soms zelf wat dingetjes erbij te verzinnen. Maar ja, dan weet je dus nog niet of het goed is wat ik doe. Daarnaast gaat het schrijven en het lezen van zo’n script me nu wel steeds makkelijker af. Al moet ik nog wel goed kijken hoe een bepaalde lus eruit moet zien. Maar goed, ben een beginner wat programmeren betreft.

En dan komt er nog wat vervelends bij die cursus om de hoek kijken. Op de site waar ik moet inloggen om mijn lessen in te leveren staat nu te lezen dat de docent binnenkort voor vijf weken op vakantie gaat. Dat wil dus zeggen dat mijn cursus weer voor vijf weken stil komt te staan. Dit schiet gewoon echt niet op, op deze manier. En ik wil juist zo graag verder!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *