Geplaatst in Blogberichten

Hitte Golf

De afgelopen week was het geen pretje om de post te moeten lopen. Tjonge, jonge, jonge wat een hitte zeg. Gelukkig loop ik dagelijks een paar vaste wijken, waardoor bewoners daar mij een beetje gaan leren kennen. Hierdoor kreeg ik regelmatig koud water aangeboden, en soms een koud blikje of een lekker ijsje.

Donderdag moest ik vier wijken lopen. Dat was de warmste dag, 40 graden, echt niet te doen. Vrijdag had ik vijf wijken moeten lopen, maar heb er toen echt 1 terug gegeven. Geen idee overigens hoe warm het vrijdag was, gevoelsmatig was het gewoon al veel te warm. Maar heb het allemaal wel weer gedaan.

Het is wel dat juist dit soort dagen mij extra stimuleren om met een cursus door te gaan. Het werk op zich is echt niet verkeerd. Je bent lekker buiten, hebt zo her en der je praatje, en je kunt gewoon je eigen tijd indelen. Maakt in zekere zin niet uit hoe laat je begint, als je maar voor een bepaalde tijd klaar bent. Dus in die zin echt niet verkeerd. Maar ik wil gewoon graag eens iets anders kunnen doen. Iets waarbij ik echt weer moet gaan nadenken, en iets waarbij ik kan laten zien wat ik kan en of ik groei in wat ik doe. Dat lijkt me echt heerlijk.

Inmiddels heb ik voor mijn cursus les 3 vanmorgen ingeleverd. Ben weer zeer benieuwd naar hoe deze wordt beoordeeld. Heb er zelf wel een goed gevoel over, dat ik de les weer helemaal perfect gemaakt hebt. Maar mijn gevoel wil niet altijd kloppen, hierdoor blijft het uiteraard gewoon lekker spannend.

Ondertussen ga ik lekker verder met de volgende les. Heb de komende twee weken lekker vakantie van de post, dus wie weet kan ik lekker veel aan mijn cursus gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *