Geplaatst in Blogberichten

Yes, Yes, Yes !!!!

In mijn vorige bericht had ik al geschreven dat het mij te lang duurde eer mijn ingeleverde werk voor de cursus JavaScript & jQuery werd nagekeken en beoordeeld.

Heb hierdoor gisteren eerst maar eens (want gisteren had ik nog steeds niets binnen) een mail gestuurd dat ik het toch niet zo mooi vond van zo’n instantie dat ze mij zo lang laten wachten. Bedoel, het is vakantietijd, en ik heb er alle begrip voor als de docent daardoor niet kan nakijken. Maar laat het de cursist dan ook even weten. Laat die niet bungelen in onwetendheid. Maar goed, genoeg gemopperd.

Ik kreeg vanmorgen dus mijn eerste cijfer terug. En jaaaaaa, dat was een 10. Vervolgens heb ik les 2 maar gelijk ingeleverd, want die had ik inmiddels ook klaar. En ook dat was een beoordeling met een 10.

Dus na twee lessen, sta ik gemiddeld een 10. Yeahhhh!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *