Geplaatst in Blogberichten

Jammer is dit!

Afgelopen weekend heb ik me ingeschreven voor een cursus JavaScript & jQuery. Dit is een thuisstudie, wat betekend dat je gemakkelijk je eigen tempo kan bepalen. En dus kan studeren wanneer je zelf zin hebt.

Er werd bij de studie echter wel aangeraden, pas met een volgende les te beginnen wanneer je een ingeleverde les had terug ontvangen. Hierdoor zou je opmerkingen van je docent mee kunnen nemen in de volgende les.

Maar goed, afgelopen zondag heb ik les 1 ingeleverd, en tot op heden nog niets mogen vernemen van de docent. Ik vermoed dat dit wel te maken zou kunnen hebben met de vakantieperiode, maar goed, dat is er niet bij vermeld. Ook ik snap echt wel dat de leraren en leraressen allemaal mensen uit het bedrijfsleven zijn, die het nakijken van dit soort werk naast hun huidige baan doen. Maar dan denk ik bij mezelf, communiceer het dan correct naar de student, en laat die niet bungelen. Wat nu dus weer wel gebeurd.

Ik ga wel gewoon verder hoor met de cursus, maar wanneer het me te lang gaat duren eer dingen zijn nagekeken, dan weet ik niet of de voortgang ervan dan wel gewaarborgd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *