Geplaatst in Blogberichten

Handboek HTML5 en CSS3

Om de twee webtalen HTML5 en CSS3 onder de knie te krijgen, ben ik naar de bibliotheek gegaan en heb daar het boek “Handboek HTML5 en CSS3” gehaald. Ik heb het boek helemaal doorgenomen, en alle aantekeningen daarvan in een site voor mezelf gezet. Het leuke van bibliotheekboeken is dat je ze gratis kunt verkrijgen, maar het nadeel is wel dat je ze na verloop van tijd moet terugbrengen. Hierdoor heb je zelf geen naslagwerk meer, wat mijn reden dan weer was om het boek in een website te verwerken. Gezien het een boek van een ander is, wil ik daar niet mee gaan pronken. De gemaakte site komt dan ook niet online te staan.

In het verleden had ik wel eens een boek gelezen over HTML 4.1, maar door de komst van WordPress, deed ik er eigenlijk niet zoveel meer mee. De kennis was dan ook behoorlijk naar de achtergrond gezakt. Nu ik het HTML5 boek weer heb gelezen, had ik heel veel van die momentjes die mij lieten denken:

Oh ja, dat ging zo!!!!

Op het moment dat ik dat soort dingen denk, dan komt het vaak wel goed. Inmiddels is de ervaring ermee uiteraard nog niet optimaal, maar het intikken van een HTML-pagina met een gekoppeld CSS-document, gaan nu wel steeds gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *