Geplaatst in Werkzoekende

Sollicitaties

Afgelopen week heb ik maar liefst 9 sollicitaties de deur uit gedaan. Op 2 van de 9 heb ik inmiddels de afwijzing al weer binnen. Soms gaan afwijzingen nog sneller dan de tijd die je nodig hebt om je sollicitatie te schrijven. De eerste afwijzing vertelde me dat mijn Curriculum Vitae te weinig aanknopingspunten bood om me uit te kunnen nodigen voor een sollicitatiegesprek. De tweede afwijzing kwam een beetje op het zelfde neer, ze gaven de voorkeur aan kandidaten die in hogere mate voldeden aan het gestelde functie- en competentieprofiel.

Er lopen nu dan nog wel 7 sollicitaties, dus er is nog hoop bij deze sollicitaties.

Maar wanneer je toch niet eens de kans krijgt om te laten zien wie en wat je bent, hoe krijg je dan de benodigde ervaring om wel eens een keer kans te kunnen maken op die baan?
Vraag het me soms echt af.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *