Geplaatst in Werkzoekende

Curriculum Vitae

Vorige week ben ik drie dagen bezig geweest om mijn Curriculum Vitae zo mooi mogelijk te maken. En dat heeft me behoorlijk wat grijze haren bezorgd, maar dat terzijde. Mijn doel was om hem mee te laten doen met de actie “CV van de Maand”, van de site SollicitatieLab. In de hoop dat daardoor mijn CV gezien zal gaan worden door recruiters, maar ook in de hoop dat ik te weten krijg of mijn Curriculum nou wel of niet aanspreekt. Want dat er iets fout gaat bij mij, bij al mijn sollicitaties, dat is mij wel duidelijk. Maar wat er nou fout gaat, daar heb ik gewoon geen enkel idee over. Ik had dan ook meerdere redenen om mijn CV in te leveren.

En het is gelukt, hij is bij de laatste vijf terecht gekomen, en staat dan ook nu in een poll waarop men kan stemmen om hem zo hoog mogelijk te laten komen. Ik vind dit dus echt heel spannend, want het wordt gewoon heel professioneel aangepakt. Ik kom mijn CV nu ineens tegen op twitter, LinkedIn maar ook op Facebook. Op twitter is zelfs aan de nieuwssite van Vlaardingen een oproep geplaatst, om hun te laten weten dat mijn CV was gekozen.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *