Geplaatst in Blog-berichten

Eerste Blogbericht

Vandaag ben ik eens bezig geweest om deze site beter in te richten. Ik wilde dat al een hele poos doen, maar het kwam er gewoon niet van. Alles staat nu netjes in een eigen categorie, en de blog heb ik leeg gemaakt, zodat ik met een schone lei hier kan beginnen. Op de startpagina heb ik mezelf een beetje voorgesteld, en het doel gezet van wat ik uiteindelijk eens wil gaan bereiken. Ik heb wel meer doelen in mijn leven, maar dit is het doel wat me op dit moment het meeste bezighoud.

Ik wil gewoon eens die baan kunnen vinden die voor mij is weggelegd. Het is gewoon heel vreemd dat ik na 13 jaar zoeken nog steeds die baan niet heb mogen vinden wat in de buurt van mijn woonadres is. Kan het me gewoon niet voorstellen dat er geen banen in de buurt van mijn woonadres voor mij zijn. Ondanks al mijn sollicitaties en noem maar op.

Heb in de afgelopen 13 jaar verschillende cursussen gedaan, waaronder de cursus Webdesigner van de LOI (Leidse onderwijs instellingen) en de cursus Webdesigner Professional eveneens van de LOI. Beide cursussen heb ik met hoge cijfers weten af te ronden. Het nadeel was wel dat er in die cursussen weinig tot niets aan echt Webdesign voorbij kwam. Het ging meer over het achtergrondwerk, dan het voorgrond werk, wat ik dus eigenlijk zou willen doen. Om nu te laten zien dat ik in die zin echt wel iets kan, ben ik deze site begonnen. Alle afbeeldingen heb ik zelf bedacht. Ik heb weliswaar de katten op de letters niet zelf getekend, dat zijn gewoon downloads. Maar ik heb ze wel in een alfabet verwerkt. Mijn passie ligt toch wel een beetje in het maken van een Lay-out, dan in het verzinnen van teksten, of het koppelen van snoertjes.
Ook de foto’s en/of filmpjes op de site zijn van mijn hand. Ik hou er niet van om met andermans veren te pronken, waardoor dat ook niet snel zal gebeuren.
Mocht dan wel eens gebeuren, dan zal ik altijd de bron en naam vermelden.

Er lopen nu wel wat dingetjes wat het vinden van die baan betreft. Zo loopt er een sollicitatie bij de gemeente waar ik woon, en heb ik mijn cv ingeleverd om mee te doen aan CV van de Maand bij het SollicitatieLAB. Ook hou ik de website van mijn huidige werkgever goed in de gaten op eventuele interne vacatures. En hou ik uiteraard alle sites die ik inmiddels ken voor vacatures, goed in de gaten. Op LinkedIn wordt met enige regelmaat een visitekaartje van mij in het rond gestuurd, zodat eventuele recruiters er op zouden kunnen gaan reageren.

Ik hoop echt dat het jaar 2018 mij, in het zoeken naar werk, eens gaat brengen wat ik wil.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *