Geplaatst in Recepten

Kip- en/of KapSalon

Een lekkere all-in maaltijd, welke ook nog eens zeer gemakkelijk is om zelf te maken.

Ingrediƫnten

  • 200 gram kipfilet (of shoarmareepjes of wat je dan ook lekker vind, zolang het maar reepjes zijn)
  • 1 zakje voorgekookte aardappelschijfjes
  • 100 gram ijsbergsla
  • halve komkommer
  • 1 tomaat
  • knoflooksaus
  • geraspte kaas
  • paprikapoeder, chilipoeder, of kruiden naar eigen smaak.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bak de aardappeltjes met de deksel op de pan in ongeveer 15 minuten gaar. Om ze lekker te krijgen kun je hier de paprikapoeder overheen doen, waardoor de aardappeltjes een knapperig jasje krijgen.

Snij de kipfilet of het andere vlees wat je bedacht hebt, in reepjes/blokjes, en breng ze op smaak met de kruiden. Bak ze vervolgens in de koekenpan/wok gaar.

Schep de aardappeltjes in een ingevette ovenschaal. Daarbovenop het vlees en als laatste de geraspte kaas.

Plaats de schaal circa 10-15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

Snij in de tussentijd de sla, komkommer en tomaat klein. Verdeel het vervolgens over de ovenschaal en daaroverheen de knoflooksaus.

Smullen maar!!!


Mocht je nou een variatie op dit recept hebben, laat dat dan achter als een antwoord op dit bericht.
Weet je niet hoe je een antwoord moet geven, klik dan eens op de titel van dit bericht. Scroll naar beneden op de pagina die je dan ziet, en je ziet vervolgens de mogelijkheid tot reageren.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *