Geplaatst in WordPress

Proefwinkel

Er werd mij gevraagd of ik ook een winkelpagina kon maken. Had het echter nog nooit gedaan, dus dacht van laat ik dat eens uitproberen. Onder het winkelwagentje in dit bericht is daar het resultaat van te zien. Gezien ik nog geen abonnementen heb wat betreft creditcards of iets dergelijks, kan ik niet verder komen dan werken met een betalingsoptie voor acceptgirokaarten of iets dergelijks. Maar ik geloof wel dat ik een aardig eind op weg ben wat betreft het maken van een winkel en het daarbij behorende winkelmandje.

Voor je de winkel echt kunt zien moet je even een bevestigingslink in de balk bovenaan de pagina klikken. Onder die balk zit namelijk het menu. Dit heb ik gedaan om te voorkomen dat men gaat denken dat het een echte winkel zou zijn, en dat is dus echt niet het geval.

Nu heb ik bij deze site niet echt gebruik gemaakt van een winkel-thema. Waardoor zeer waarschijnlijk op de pagina’s van de winkel zelf de blokjes die rechts staan van de pagina (social media icons, de korte weg naar onderwerpen), maar ook de blokjes die onderaan de pagina behoren te staan, gewoon helemaal naar beneden schuiven. Hij zet als het ware twee pagina’s boven elkaar. En dat is op zich niet zoals het zou moeten zijn. Maar goed, het is me in elk geval gelukt om een winkel te maken, en daar ging het om.

 

Print Friendly, PDF & Email