Geplaatst in WordPress

Gastenboek

Het is misschien een beetje ouderwets inmiddels, maar ik vond het toch leuk om een gastenboek aan de site te hangen. Al is het maar om te weten en om te laten zien dat de site wordt bezocht.

Om dit voor elkaar te krijgen ben ik op zoek gegaan naar een plugin. En die plugin heb ik gevonden onder de naam Gwolle Gastenboek. Je kunt hiermee het gastenboek formulier met verschillende opties zelf samenstellen. Wanneer er nu iemand iets zou willen schrijven in dat gastenboek, dan krijg ik eerst een bericht via mijn e-mail dat ik het bericht eerst moet goedkeuren om het geplaatst te krijgen. Hierdoor voorkom ik in elk geval dat er berichten in komen te staan die ik niet wil, of dat hij vol loopt met spam berichten. Waar niemand op zit te wachten.

Het gastenboek is te bereiken via de link in het bovenstaande menu, of door op deze link te klikken.

 

Print Friendly, PDF & Email