Geplaatst in WordPress

Filmpje op de achtergrond

Er is mij ooit gevraagd of het mogelijk was om een filmpje op de achtergrond van een website te laten draaien. Ik had toen nog geen idee of dat kon, had het op dat moment ook nog nooit echt gezien. Maar ben toen wel gaan zoeken naar die mogelijkheid. En ik kwam er dus achter dat die mogelijkheid er was binnen WordPress.

Het bleek eigenlijk heel gemakkelijk te zijn. Er bestaat namelijk een plugin genaamd Video Background. Je kunt met deze plugin als je een account hebt een filmpje van een externe website plaatsen, maar wanneer je geen account hebt, zoals ik, kun je een mp4-betandje uploaden naar je WordPress omgeven, en deze alsnog laten draaien.

Op de achtergrond van dit bericht zie je dan ook een filmpje van mijn kat die weer eens moeilijk aan het doen is, terwijl het ook gemakkelijk zou kunnen gaan. Maar ja, daar is het een kat voor.

Print Friendly, PDF & Email