Geplaatst in WordPress

Chat

Internet zou internet niet zijn, wanneer je niet direct contact kunt zoeken met degene die de site heeft gebouwd. Om die reden wilde ik gaan proberen om ook een chat gedeelde aan deze site te hangen. En dat is gelukt.

Ik ben op zoek gegaan naar een plugin welke dit voor mij zou kunnen gaan doen. En die heb ik gevonden in de vorm van Tawk.To Live Chat. Om deze plugin aan de praat te krijgen moest ik wel eerst een gratis account aanmaken op Tawk.To. Wat ik uiteraard heb gedaan. De chat heeft een offline modus (dus dan ben ik er niet) en een online modus (wanneer ik er wel ben). Om de chat op online te zetten, dien ik eerst in te loggen op de site van Tawk.To.

Wanneer iemand met mij zou willen chatten, dan hoeft diegene alleen het icoontje van het envelopje (offline modus) rechtsonder open te klikken. Vervolgens de gestelde vragen daar even te beantwoorden, zodat ik een mail krijg met de vraag of ik kom chatten. Ben ik thuis, dan zal ik proberen er zo snel mogelijk naar toe te gaan. Ben ik er niet, dan zie je me gewoon niet verschijnen.

Wanneer het icoontje geen envelopje is maar twee spraakballonnetjes (online modus), dan ben ik aanwezig en kun er gelijk gechat worden.

Print Friendly, PDF & Email