Geplaatst in Paint Shop Pro, Programma's

Paint Shop Pro

Paint Shop Pro

Al vanaf 2002 ben ik met dit programma bezig. Ik kreeg het programma in versie nummer 7, en na een beetje spelen had ik dit al vrij snel onder de knie. Hierdoor begon ik op www.clubs.nl een clubje, waarbij ik anderen uitleg gaf hoe bepaalde dingen het gemakkelijkst gemaakt konden worden in dit programma. Ik heb toen ruim 100 lessen hiervoor geschreven, die ik zeer recent eens allemaal van het internet heb afgehaald. Heb nog wel de bestanden hiervan, en ben ook van plan die allemaal eens door te nemen. Maar dat gaat heel veel tijd in beslag nemen, waardoor ik dit echt in de verloren uurtjes zou moeten doen. Daarna zal ik besluiten om of ik sommige lessen nog terug plaats, of juist niet. Maar dat is van later orde.

Op dit moment werk ik met de versie van Paint Shop Pro nummer 12. Ik ben er zeer tevreden mee, en vind het ook een aanrader om te gebruiken. Inmiddels Is PaintShop Pro 2018 al te verkrijgen, de ontwikkelingen bij Corel gaan dus gewoon door.

Print Friendly, PDF & Email